Utazás vagy felépülés?

Szponzorált tartalom

felepulok
felepulok

Egy egzotikus utazás nagyszerű élményeket tud magába rejteni. Számtalan olyan dolog történhet velünk, amikre nem is számítottunk, amikor az utazást terveztük. Viszont a belföldi utazások is ugyanolyan szépek és felszabadítók tudnak lenni, mint a külföldiek. Magyarországon belül is számtalan csodás hely megtalálható. A családdal gyakran szoktunk menni kirándulni és utazgatni. Viszont az elmúlt időben ezek valahogy elmaradtak. Mindenkinek meg van a saját dolga és már ritkábban járunk össze.

Az elmúlt hónapban például az egyik családtagom egy 28 napos bentlakásos programban vett részt. Látszólag nagyon sokat segített neki ez a közel egy hónap. Alkohol problémákkal küzdött amikor bekerült, de amióta itthon van mi is sokat segítünk neki és az utógondozásnak köszönhetően nagyon szépen tudja tartani azt az eredményt, amit sikerült elérnie.

A Felépülők programjában vett részt, ahol a felépülés hatékonysága 70-75% jelenleg. Ez is mutatja, hogy valóban értenek ahhoz, hogyan kell egy függőséggel élő embernek hosszútávon segíteni.

A felepulok oldalán minden fontos információt meg lehet találni a programról és arról is, hogy mi az, ami miatt megéri őket választani.

Viszont azt is kiemelik, hogy nem feltétlen ők a megoldás mindenki számára. Az állapotfelmérést követően tudnak kapni egy tisztább képet arról, hogy az adott személy milyen állapotban van és az alkoholizmus mely szakaszában jár. Ha már túlságosan előrehaladott, akkor sem engedik el senki kezét, hanem ajánlanak szakembereket, akik valódi segítséget tudnak nyújtani.

A Felépülők úgy gondolják, hogy az alkoholizmusból, habár ez egy betegség, nem meggyógyulni lehet, hanem felépülni. Erre is utal a nevük.

Hajlandóság, őszinteség, nyitottság, tenni akarás. Amennyiben valakiben megvannak ezek a dolgok, akkor máris nagy eséllyel indul a programban. Hiszen ezek elengedhetetlenek a sikerhez. A Felépülők pontosan tudják azt, hogy min mennek keresztül azok az emberek, akik az alkohollal túl jó barátságban vannak. Hiszen ők is ugyanezt élték át.

Ha már elhatároztad magad és felismerted, hogy segítségre van szükséged, akkor a felepulok oldalán pontosan tudsz tájékozódni arról, hogy hogyan tudod kérni a segítségüket. Ne félj segítséget kérni. Kezd el még ma az új életed!