Bora Bora és a használt motorolaj leadás esete.

Szponzorált tartalom

használt motorolaj leadás
használt motorolaj leadás

Néhány hete jöttünk haza a férjemmel egy csodálatos nyaralásból Bora Boráról. Nagyon egzotikus helyszín, a 10. házassági évfordulónk alkalmából leptük meg ezzel egymást és persze magunkat is, mert anno, amikor az esküvőnk volt, nem volt pénzünk elmenni nászútra. Úgy voltunk vele, hogy éppen itt az ideje bepótolni ezt az elmaradt alkalmat. Így hát felkerekedtünk, és elindultunk kipihenni a mindennapok fáradalmait. Nagyon tartalmas másfél hetet töltöttünk ott, jót tett a kapcsolatunknak. Mindenféléről tudtunk beszélgetni, amiről otthon nem szoktunk, például szóba került a használt motorolaj leadás is. Ugyanis eszünkre jutott, hogy van otthon egy kanna használt motorolajunk, és nem tudunk vele mit kezdeni. Ekkor mondta a férjem, hogy ő úgy emlékszik, hogy erről olvasott valamit az olajwebshop.hu–n. Ha már így ráértünk, elő is kapta az okostelefonját, és megkereste a választ a kérdésünkre. Valóban meg is találta az olajwebshop.hu blogfelületén. Itt elolvashatta, hogy Budapesten 17 helyen lehet leadni használt motorolajat, így csak annyit kell tennünk, hogy megkeressük a hozzánk legközelebbi leadóhelyet, és otthon már vihetjük is oda a használt motorolajat. Azt mondta, hogy ha már itt van, akkor egy kicsit böngészik az oldalon, mert otthon sosincs rá ideje.

Elmondta, hogy azért az Olajwebshop az egyik kedvenc oldala, mert itt mindig megtalálja azokat a dolgokat, amit keres. Én még sose hallottam erről az oldalról, a férjem nem nagyon beszélt róla, valószínűleg azért, mert tudja, hogy nem vagyok oda az autós dolgokért. De most a nyaraláson úgy voltam vele, hogy csak ketten vagyunk, meghallgatom miket mond arról az oldalról, ami iránt ilyen lelkes. Kifejeztem számára a bizalmatlanságom a cég felé, mert nem ismertem őket korábban. Erre a férjem mutatta, hogy az oldalon lehet olvasni valódi vásárlói véleményeket, amik jobbára csak pozitívak voltak. Ez egy kicsit megnyugtatott, de még nem teljesen. Majd azt is megtudtam a férjemtől, hogy sajnos ma már ritkaszámba megy az a szolgáltatás, amit az Olajwebshop nyújt, ez pedig a 30 napos elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy ha a megvásárolt termékkel valaki a vásárlástól számított 30 napon belül nincs megelégedve valamilyen okból kifolyólag, akkor indoklás nélkül vissza lehet küldeni. Itt már úgy voltam vele, hogy ahol ilyen elégedettségi garancia van a vásárlás után, ott a cégnek nem nagyon lehet vaj a füle mögött.

Rengeteg termék található meg a webshopjukban, ami nem csoda, mert már több mint 60 márka választja az olajwebshop.hu–t a termékeik forgalmazójának. Szerintem ez igen nagy bizalom az előbb említett cégek felől, úgyhogy miért pont én ne bíznék meg bennük? Továbbá elérhetőek mindenki számára. Ez azt jelenti, hogy ha bármi kérdésünk van, írhatunk nekik e–mailt, vagy felhívhatjuk őket az oldalon található telefonszámon. Garantálják azt is, hogy a munkatársak szívesen segítenek, és a tájékoztatásuk mentes lesz mindenféle szakzsargontól. Ezt örömmel hallottam, mert én magam is már számtalanszor kerültem olyan helyzetbe, hogy a másik fél direkt olyan szavakat használt, amit én nyilván nem ismertem. Ilyenkor borzasztó kellemetlenül tudom magam érezni. Mindezek alapján az első benyomás pozitív volt az olajwebshop.hu–val kapcsolatban. No meg ha a férjem mondja valakire, hogy meg lehet bennük bízni, az akkor biztos úgy is van. Hála az Olajwebshopnak, mindent megtudtunk a használt motorolaj leadásról is a nyaralásunkon.