Fotósként fontos a szakmai színvonal, a fűtésszerelésben is

Szponzorált tartalom

fűtésszerelő árak
fűtésszerelő árak

Titeket mi érdekel a legjobban, mi az a szakma van hobbi, amibe mondhatni szerelmesek vagytok?

Nos, nálam ez a fotózás… elég magamba forduló gyerek voltam, viszont mindig is szerettem elcsípni, elfogni, bezárni a valamiért érdekes és fontos pillanatokat. Persze először én is egy olcsó telefonnal kezdtem, de egy családi barát meglátta bennem a potenciált, egyszerűen azért, mert koromhoz és ahhoz képest, hogy semmilyen előismerettel nem rendelkeztem, nagyon jók voltak a koncepcióim és jól komponáltam meg a képeket, nyilván nem tökéletesen és a megfelelő technika is hiányzott. Végül a későbbiekben sikerült is kiaknáznom a képességeimet, hiszen elég tudatosan összespóroltam egy halom pénzt jobbfajta használt gépre, kerestem mentorokat, képzéseket, fényképész köröket – és gyakorlatilag minden pénzem a hobbimra ment el. Nem túlzok, tényleg… ilyen objektív, olyan vaku, amolyan váz, hopp, egy jobb állvány; nem mondom, hogy otthon kifejezetten örültek neki, de például italra aztán biztos nem maradt pénzem, úgyhogy igazából csöndesen elfotózgattam magamnak.

Idejekorán sikerült csatlakoznom néhány szuper társasághoz, illetve annak ellenére, hogy introvertáltabb vagyok, nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a képeim minél több helyen is megjelenjenek; persze voltak céljaim, szóval fogalmazzunk úgy, hogy enyhén szólva is folyamatosabban magasabbra pakolgattam a lécet magam előtt és ugyan egyre nehezebbnek bizonyult azt megugrani, soha nem tágítottam az elém kitűzött céloktól. Így esett, hogy azóta már nem csupán a hobbim, hanem a szakmám is a fotózás, sőt immár leginkább oktatással foglalkozom. Sosem gondoltam, hogy ebben is jó lehetek, de meglepően sokan keresik fel a tanfolyamaimat és méginkább meglepő, hogy a visszajárók száma is folyamatosan gyarapszik, tehát rengetegen elégedettek is! Ami pedig még nagyobb büszkeség, az az, hogy számos tanulóm szerintem még magasabb babérokra fog törni nálam is, mindez csupán csak az idő és a kitartásuk kérdése, semmi másé.

A fényképezéssel együtt, ha nem is szerelői szinten, de elsajátítottam a fényképezőgépek belső mechanikáját is, szóval ebben is naprakész vagyok többé kevésbé; szükségem is van rá. Ezzel szemben például, ha fűtésszerelőről van szó, nem vagyok ilyen magabiztos. Éppen ezért, függetlenül attól, hogy a fűtésszerelő árak nem mindig a legalacsonyabbak, én ezt a feladatot kizárólag a legprofibbakra bízom; ahogyan maximalista vagyok a saját szakmámban, a lakásom ügyes-bajos gondjait sem vagyok hajlandó alapvetően hozzá nem értőkre bízni, és én sem fogok nekiállni ügyetlenkedni egészen nyilvánvalóan.

És hogy mégis miért vagyok ennyire elkötelezett emellett a cég mellett?

Egyrészt: már számos helyzetben bizonyították, hogy tényleg elképesztően megbízhatóak. Nagyon pontosak, amit ők elmondanak, megígérnek, az bizony úgy is lesz, nem kell aggódni, hogy az ügyfél felé jelzés nélkül bármilyen változás állna be akár a munkálatban, akár egy időpontban. Másrészt: mindenkivel történnek váratlan helyzetek, ugye? Nos, ez alól természetesen én sem lehetek kivétel, sőt szerintem én vagyok a lehetetlen helyzetek királynője, igazából már csak a koronámra várok; mindig történik valami őrültség, amit mihamarabb orvosolni szükséges a katasztrófa teljes beállta előtt. Természetesen nem egyszer keveredtem már bajba otthon is, és az volt az ezeregy szerencsém, hogy rájuk bukkantam, hiszen a sürgős esetnek „köszönhetően” már egy órán belül nálam voltak és szereltek.

Ja, igen, ráadásul mindezt hétvégén, az éjszaka közepén tették – és ha ez még nem lenne elég, a tetejében még kiszállási díj nélkül…

No persze nem felebaráti jócselekedetként, főleg, amikor a jó szakemberek esetén főleg meg kell fizetni a fűtésszerelő árakat; hanem egyszerűen náluk, hogyha nem téves hívás történik és valóban történik munkálat a helyszínen, akkor ezt a kiszállási díjat elengedik. Az éjszaka közepe sem akadály, merthogy szerintem szinte vagy egészen egyedülálló módon az országban, 0-24 órás, non-stop ügyfélszolgálatot tartanak fent és az ügyfélszolgálattal foglalkozó munkatárs sem teljesen tudatlan ezen a téren (sőt), így már egy hívás során is nagyon nagy segítséget lehet tőlük kapni; és persze jól fel tudják mérni a helyzetet. Ennek köszönhetően szükség esetén tényleg vállalják az egy órán belüli kiszállást. Ugyan némileg szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, hiszen nem Budapesten, hanem egy környéki kisvárosban élek, de az aggodalmam a legteljesebb mértékben alaptalannak bizonyult.

A másik, hogy gyakorlatilag több mint harminc évnyi tapasztalattal vannak felvértezve (szám szerint 32), így gyakorlatilag nemigen ismerik azt a szót, hogy „lehetetlen”, annyi mindennel találkoztak már. Így hát, ha őket hívod, nem lesz olyan, hogy csak egy potya, plusz kör, mert szinte bizonyos, hogy találnak valamiféle jó megoldást a problémára, akkor is, ha más szakembernek ez elsőre megoldhatatlannak tűnne, neked pedig pláne – de ők ezt a lehetőséget nem igazán ismerik.

Persze a fűtésszerelő árak nem alacsonyak – a jó szerelőt mindig meg kellett fizetni, és ez így is van jól -, viszont nem kell aggódnod, hiszen náluk alapvetés, hogy minden elvégzett munkához jár a számla, amit pedig a biztosítódnak később be tudsz adni – és ők pedig el fogják fogadni azt. Mindemellett az is mutatja az általuk elvégzett munkálatok általános minőségét, hogy azokra teljesen természetes módon vállalnak garanciát is, amelynek időbeli terjedelme a pontos munka részleteitől függ, de akár öt évnél tovább is terjedhet; és mégis kinek állna érdekében garanciálisan, ingyenesen visszajárni javítgatni? Na ugye… szerintem sem jó az senkinek, sem az ügyfélnek, sem a szakembernek, akinek nyilván bármikor lenne jobb dolga is.

Amúgy nem csak fűtésekkel kapcsolatban keresheted fel Őket, hiszen a cégen belül foglalkoznak a fűtéseket kívül víz -és gázszereléssel egyaránt, és mindhármon belül számos szolgáltatásuk elérhető. Ezáltal a személyükben megtalálhatsz egy állandó céget is, akiket jóformán bármivel, bármikor megkereshetsz és akikben megbízhatsz, nem kell folyamatosan másokat megkeresni és aggódni, hogy vajon a következő szakember mikor ér ki, és amúgy pedig ért -e megfelelően a szakmájához; mert azért lássuk be, sajnos borzasztóan sokan dolgozhatnak úgy, hogy a valóságban jóformán azt sem tudják, eszik -e vagy isszák a szakmájukat, amiről viszont elvileg még papírjuk is van.

Számomra hatalmas megkönnyebbülés, hogy annak idején, egy vészhelyzet során éppen Rájuk találtam, hiszen azóta már néhány más alkalommal is igénybe kellett vennem a segítségüket, de minden esetben maximálisan elégedett voltam a végére. Természetesen másoknak is előszeretettel ajánlom a céget, hiszen a jó munkának és a jó szakembereknek a mai világban egyre inkább hírét kell vinni; ezt a munkám és magánéletem során egyaránt azonosan fontosnak tartom. Én azt javaslom, hogy nézd meg a honlapjukat és ha most nincs is szükséged a szolgáltatásaikra, akkor is mentsd el a számukat, ki tudja, mikor lehet rá szükség – amikor pedig esetleg aktuálissá válik, bármikor könnyen elérheted őket!