Egzotikus nyaralás hatására automata kávéfőzőt kaptam.

Szponzorált tartalom

Kávéfőző vásárlás – BestMarkt
Kávéfőző vásárlás – BestMarkt

A férjemmel néhány hónapja voltunk egy nagyon egzotikus nyaraláson Bora Borán. Eddig még sosem tapasztaltam korábban ilyen mértékű luxust, mint amire akkor a férjem befizetett. Egy nagyon szép kis bungaló volt a szállásunk, ami minden földi jóval el volt látva, többek között egy automata kávéfőzővel. Aki ismer, az tudja, hogy nekem régi vágyam, hogy legyen egy ilyen profi kávéfőzőm, eddig viszont mindig sajnáltam rá a pénzt. A nyaralás után viszont, amikor a férjem látta, hogy mennyire odáig voltam a kávéfőzőért, a születésnapomon azzal lepett meg, hogy választhatok magamnak egy automata kávéfőzőt. Nagyon meg voltam hatódva ettől a gesztustól. Attól főleg, hogy nem kész tények elé állított, hanem hagyta, hogy magam válasszam ki a megfelelő kávéfőzőt.

Nem is volt kérdés, hogy honnan fogunk rendelni, egyértelműen a bestmarkt.hu oldala volt a célnak legmegfelelőbb. Ismertük már korábbról, eddig jó tapasztalataink voltak vele. Nem tettem mást, csak beírtam a keresőbe, hogy Kávéfőző vásárlás – BestMarkt, és már hozta is ki a gépem a jobbnál jobb kávéfőzőket. Némi tanakodás után a választásom egy Philips EP2224/10 Automata Kávéfőzőre esett, mert minden szempontból megfelelt az igényeimnek. Ráadásul pont volt rá 17 % kedvezmény, ami ugyan nem tűnhet soknak, de mint tudjuk, sok kicsi sokra megy.

Ami elsőre megfogott, az a szép szürke külseje volt, ami nagyon illett már látatlanban is a konyhánk színvilágához. Ráadásul a termék alatti értékelésnél ez a kávéfőző 5 csillagos értékelést kapott, így rögtön fel is hívta magára a figyelmet. Ezt az értékeléses dolgot én nagyon hasznosnak tartom, mert mi lehet jobb visszajelzés a vásárlók számára, mint a valódi tapasztalatokon alapuló vélemény? Én is előszeretettel véleményezek dolgokat vásárlás után, hátha ezzel tudok másoknak is segíteni a választásban.

Az általan kiválasztott kávéfőző egy nagyon modern, érintőképernyővel ellátott darab volt, amelynek 2 italfunkciója is van, továbbá a géphez tartozik tejhabosító is. Ezen keresztül jön ki a gőz, amivel habot lehet készíteni a cappucinóhoz. Ennek én nagyon örültem, mert minden reggel az előbb említett kávéfajtával indítom a napomat. Csak két részből tevődik össze, így a tisztítása is igen egyszerű. A kávéfőző érintőképernyőjének segítségével be lehet állítani a kávé mennyiségét is erősségét is. Ezt a dolgot is nagyon hasznosnak tartottam, mert mellettem a férjem is nagy kávérajongó, ám ő sokkal erősebben szereti, mint én. Amilyen erős kávét iszik ő sokszor, azt én le nem tudnám nyelni. Van benne egy AquaClean nevű filter, amely lehetővé teszi, hogy akár 5 000 csésze kávét igyunk meg anélkül, hogy vízkőtleníteni kellene a gépet. Ráadásul egyes alkatrészek mosogatógépben moshatók, így mindez tényleg végképp könnyebbé teszi a kávéfőző tisztán tartását.

Ráadásul a BestMarkt-nak van garanciális szervize is, ahová az itt vásárolt termékeket tudjuk szervizbe elküldeni. Engem személy szerint nagyon megnyugtatott az a gondolat, hogy van egy szerviz, ahol biztosan 100 % – ig odafigyelve fogják a gépemet javítani, ha esetleg arra lenne szükség. Azonban ahhoz, hogy ez megtörténhessen, oda kell figyelnünk néhány dologra, ami feltétele a garanciális szervizelésnek. Például kell a termék és a tartozékainak hiánytalan megléte, lehetőleg a dolog gyári csomagolása, a számla, illetőleg a garanciajegy másolata, valamint kell egy jegyzőkönyv is fogyasztói panaszról, amit az oldalról lehet letölteni.

Én személy szerint nagyon várom, hogy a megrendelt termék megérkezzen, és isteni kávét ihassak minden reggel. A Bestmarkt-tal eddig csak jó tapasztalataim voltak.