Olyan lesz, mint egy nyaralás

Szponzorált tartalom

fogpótlás híd árak
fogpótlás híd árak

Kuncogtam magamban a cikkem címének kitalálásánál, hisz még nem tudjátok miről beszélek, mikor olvassátok, mégis át akarom adni, amit tapasztaltam! Pedig, tényleg, nekem a teljes nyári szezonomat mentette meg a fogorvosbudapest.info, az általam ismert legjobb fővárosi magánrendelő, szóval reális a cím – nem csak a most említettek miatt. Ők ugyanis annyira figyelnek, ott a rendelőben a közérzetünkre (a páciensekére) és arra, hogy ne érezzük feszélyezve magunkat, hogy harmadik alkalommal megérkezni hozzájuk olyan volt, mint egy nyaralás.

Túloznék? Még mindig nem hiszem… Nagyon kedvesek és ez egy magánszolgáltató első ismérve: tenyéren hordozzák a vendéget, a vevőt, a pácienst. Úgy találtam rájuk, hogy érdeklődtem másoknál, milyenek és vélhetőleg hol a legjobbak a fogpótlás híd árak? Aztán jött a nálam mindig kötelező rész: miután meggyőződtem az ő áraik valóban kedvező voltáról, utánanéztem, hogy kellő elégedettséget kiváltó-e a szolgáltatásuk, általánosságban. Úgy értem, hogy nagy átlagban jók-e a visszajelzések velük kapcsolatban?…

Többnyire dicséretet találtam, és hallottam mindenhol és mindenkitől. Ami nem 100%-os volt, az is inkább árnyalt dicséretnek mondható. Hasznos, ha nagy ismerősi köre van az embernek, de még jobb, ha jól tudja használni az internetet!

Utóbbi megjegyzésem megint kicsit környezetidegen lenne? Megint csak nem hiszem! Máig fontos, hogy az ember meg tudja különböztetni a reális kritikai értékelést és azt, ami elfogult, vagy nem hiteles forrásból jön. Én pedig megint nem nyúltam mellé. Amit vártam, azt kaptam a Fogorvos Budapestnél (website ismét: fogorvosbudapest.info – mert nem mellékes bárkinek elolvasni, amiket írnak, hisz maga a websitejuk is tanulságos)

Szóval, milyenek a fogpótlás híd árak ezen a helyen? Ahogy írtam, hozzájuk viszonyítva más oldalakat és árlistákat is végignéztem, de tarifák is pont úgy reálisak a fogorvosbudapest.info-n, mint az összes többi szolgáltatásuk. Mind minőségre, mind minden más értelemben.

Van egy nagy „Időpontkérés Itt” felirat, jól észrevehető helyen, ha már nézitek a honlapot. Ha erre rányomunk, online módon tudunk időpontot egyeztetni. Nem semmi… Haladni kell a korral, de nem különösebb tortúra tényleg, hogy itt csak megadni kell begépelve egy-két nagyon alapvető adatot és máris indítható az egész. Nekünk, magunknak elővenni a telefont, megtalálni a telefonszámot, majd várni, hogy valaki fogadja a hívást és kikeresse egy táblázatból, hogy hova tudna minket beilleszteni… Ezt az egészet sokkal jobban meggyorsítja az, amit a fogorvosbudapest.info-n látunk, és amit ott alkalmaznak. Nevet, mail-címet, saját telefonszámot adunk meg, majd röviden leírjuk, hogy mit szeretnénk. Ez így egyetlen perc volt nekem. A hagyományos út meg 5-10 perc. Sajnálatos, de ilyen világban élünk, és sokaknak nem mellékes, hogy akár ennyi időt is nyerjenek… Nem mi tehetünk róla, de nem tudunk rajta változtatni, viszont a fogorvosbudapest.info-hoz hasonló korszerű és korral továbbra is haladni tudó szolgáltatók megértették, hogy minden eszközével a mondernitásnak élni kell és érdemes – hogy a vevőnek minden komfortos legyen!

A fogorvosbudapest.info-nál ez is, és maga a fogászati beavatkozás is az volt! Komfortos. Márpedig nyilván, inkább ez utóbbi a lényeg! Nagy szakértelem, de a beteg másirányú igényeinek mély megértése is fennáll náluk. Legközelebb is hozzájuk megyek, bár most minden jól szuperál a fogaimmal, mióta ellátogattam párszor hozzájuk.