Home – BalatonPRO – a legtutibb tipp egy kalandos nyári programhoz.

Szponzorált tartalom

Home - BalatonPRO
Home – BalatonPRO

Nyaralnátok a családdal, de nem igazán fér most bele egy külföldi út? Vagy beleférne, de nem igazán szeretnétek a határokon kívülre kerülni, hátha úgy alakul az élet, hogy aztán pont ott ragadtok? Semmi probléma, ebben a pici országban is annyi kaland és felfedezni való lehetőség és program van, hogy nem érdemes sokat stresszelni a hova kérdésen. Számomra a Balaton például a kimeríthetetlen forrását adja a kalandokat és boldog élményeknek, ezért nem is gondolkodnék igazán azon, hogy merre kéne keresgélni a belföldi nyaralást illetően. Elég, hogyha az ember feljegyzi magának azt, hogy Home – BalatonPRO és kész.

Mi ez? Ez egy olyan vállalkozás weboldala, akik abban igazán profik, hogy élményekkel teli balatoni programokat szervezzenek a nagyközönségnek, méghozzá a vízen. Mi másról lehetne szó, mint hajózásról és vitorlázásról?! Na de persze nem ennyire egyszerűen. Mert van itt minden, mi szemnek, s szájnak ingere. Egy ilyen környezet és szituáció végtelen kaland forrása lehet, ennek minden pozitív hozadékával.

Egy vitorláson például remekül lehet csapatépítőket tartani, ahogyan az meg is található a Home – BalatonPRO oldalt követően is. Hiszen gondoljatok csak bele, kiszakadva az irodából teljesen másképp kell összedolgozni. Az már csak a kapitányon múlik, hogy miként osztja le a feladatokat, de egy teljesen más jellegű kooperációt igényel az, hogy haladjon a hajó, mint mondjuk, hogy elkészüljön egy féléves projekt. Vagy mégsem? Ezt a kérdést könnyen meg lehet válaszolni, ha valaki kipróbálja a vitorlás csapatépítőt.

De nem csak cégnek ajánlott az ilyesmi, hanem baráti társaságoknak, vagy akár családoknak is. Mert ők is vágyhatnak arra, hogy vicces és szórakoztató feladatokat kapjanak és oldjanak meg együtt, amellett persze, hogy közösen kell irányítaniuk a hajót a kapitányi utasításoknak megfelelően.

Aztán ott vannak azok a meghitt és romantikus pillanatok, amik aztán igazán kedvesek lehetnek egy szerelmes pár életében. El tudnátok képzelni annál romantikusabbat, minthogy valaki a balatoni naplementés panorámánál kérje meg a kedvese kezét? Persze, sok mindent lehet a végtelenségig fokozni, de én nagyon örülnék neki, ha egyszer ilyen meglepetéssel fogadna a leendő párom. Ehhez lehet látni kedvcsináló, imázs képeket a Home – BalatonPRO oldalán. Na, ugye, hogy mennyire klassz lenne egy ilyen lánykérés?!

Nyilván eléggé a végtelenségig sorolhatnám, hogy milyen hasonló opciók vannak még, amiket a vitorláson vagy a vitorlással lehet csinálni. De szerencsémre megtették már a balatonpro.hu-sok is ezt, ezért jobban jártok, ha ellátogattok a weboldalukra és onnan tájékozódtok arról, hogy mit lehet náluk pontosan kipróbálni, milyen feltételekkel és milyen összegért cserébe. Remélem, hogy nem sokára találkozunk a vízen, vagy mondjuk virtuálisan a Home – BalatonPRO kezdőlapon. Elvégre ez az első lépés.