Az energetikai tanúsításról sosem késő tájékozódni!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítás
energetikai tanúsítás

Ki gondolta volna, hogy akár egy nap alatt is ki tudnak állítani egy energia tanúsítványt? Én biza’ nem, de ha te el szeretnél adni egy ingatlant, akkor bizony elég akár ennyi idő is, hogy szerződni tudj! Az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak pontosan, lépésről lépésre leírja, hogyan tudsz te is négy lépésből energia tanúsítványt szerezni. Elég hozzá egy telefon, egy helyrajzi szám, és már mozgásba is lendültek a folyamatok. Innentől már csak arra kell várni, hogy kiérkezzen a szakember, felmérje a dolgokat, majd az adatokat elküldje a központnak. Onnan pedig a központ 12-24 óra alatt összeállítja a dokumentumot, amit aztán te és, ha kell az ügyvéd is egyből megkap, hogy aztán leszerződhessetek. A dokumentum az ügyfél kívánalmainak megfelelően érkezhet papír vagy elektronikus formában.

Hogyha pedig az ingatlan így nem kelne el, nem kell újat csinálni minden szerződéshez az elkövetkező tíz évben, ha addig nem történik olyan változás, ami befolyásolná az ingatlan energia háztartását.

De ez még nem minden! Hogyha együtt kérsz értékbecslést a tanúsítás mellé, akkor a tanúsítás felét elengedik! Plusz, ha nem tudod, vagy nem akarod te beszerezni a hozzá szükséges adatokat, egy kisebb összegért cserébe akár ők is kikérhetik helyetted.

Ez mellett pedig még sok érdekességet lehet olvasni az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak oldalon. Kattints a linkre, ha érdekelnek a napelemek, és hogy melyik hitel lenne számodra a legkedvezőbb, ha ingatlant akarsz vásárolni!